Vakantiejob in Wevelgem

Er zijn 2 vakantiejobs in Wevelgem gevonden.

Ben jij ook een student uit Wevelgem die deze vakantie een baantje wilt vinden om wat bij te verdienen? StudentJob BE biedt een groot aanbod aan vakantiejobs over héél België, waaronder ook in het gezellige Wevelgem! In de natuurrijke streek van Wevelgem, kan je het diverse Leiebos en ook het Wevelgemse provinciedomein terugvinden. Zin om een job te vinden in deze gemeente? Neem dan zeker een kijkje naar ons aanbod. Al de vakantiejob vacatures vind je hieronder!

Callcenter vakantiejob Wevelgem

Al een job in een callcenter van Wevelgem overwogen deze vakantie? Het is als callcenter medewerker jouw verantwoordelijkheid om klanten op te bellen en producten en diensten proberen te verkopen. Heb jij de perfecte telefoonstem? Dan is een sollicitatie voor een callcenter vakantiejob in Wevelgem zeker een poging waard. Check ons vacature aanbod van deze vakantie vandaag. Het is nu de tijd om te solliciteren!

Vind hier alle callcenter vakantiejobs in Wevelgem

Recreatief vakantiejob Wevelgem

Een andere vakantiejob optie is een recreatief vakantiejob in Wevelgem! Ben jij creatief? Ben je optimistisch? Kan je goed werken binnen een team en werk je graag met kinderen? Dan ben jij een ideale kandidaat voor een functie als recreatief medewerker! Deze job is niet alleen goed voor de portefeuille, maar ook goed voor je CV: dit soort vakantiewerk toont vaak heel wat organisatie- en creativiteits vaardigheden aan. Heb je geen ervaring in animatiewerk? Geen probleem, vaak wordt er geen ervaring van je vereist. Check de leuke vacatures van deze vakantie en solliciteer vandaag nog! Succes!

Vind hier alle recreatief vakantiejobs in Wevelgem

Meer informatie