Vakantiejob in Wetteren

Ben jij een student uit Wetteren die wil bijverdienen met een leuke vakantiejob? Wetteren is een gemeente, die zich in de provincie Oost-Vlaanderen bevindt. Wetteren scoort goed op het vlak van zowel cultuur, natuur en horeca. Wat betreft natuur, staat de gemeente bekend voor haar sierteelt. Langs de sierteelt kan je dan ook een leuk fiets- en wandeltochtje maken. Maar aan cultuur ontbreekt Wetteren ook niet - de locatie telt 50 prachtige monumenten. Na een leuk dagje natuur en cultuur kan je lekker genieten van een gezellige borrel; er is hier genoeg keus aan cafés en restaurants. Een super leuke locatie om een vakantiejob te scoren dus! Check het aanbod in Wetteren hieronder!

Callcenter Vakantiejob Wetteren

Misschien is een callcenter job een leuke optie als vakantiejob? Check ons callcenter vakantiejob in Wetteren dan maar. Als je klanttevredenheid en goede communicatie met de klant belangrijk vindt is dit de job voor jou! Verder vereist een callcenter job heel wat communicatieve vaardigheden. Vergeet ook niet je commerciële ingesteldheid te vermelden in je sollicitatie. Aangezien je dagelijks met veel verschillende mensen spreekt, moet je ook goed kunnen inspelen op verschillende doelgroepen. Klikt dit iets voor jou? Al de vakantiejobs in een callcenter in Wetteren zijn hier te vinden.

Vind hier alle callcenter vakantiejobs in Wetteren

Recreatief Vakantiejob Wetteren

De allerleukste baan die je in de vakantie kan hebben, is een recreatief vakantiejob, toch? Ben je energiek, creatief, sociaal en een goede teamplayer? Je moet ook goed en graag met mensen en kinderen werken. Je doet meestal dienst in een camping, bungalowpark of dagrecreatie verblijf en organiseert hier leuke activiteiten voor de vakantiegangers. Je moet hen namelijk een super vakantie bezorgen! Solliciteer vandaag op een recreatief vakantiejob in Wetteren!

Vind hier alle recreatief vakantiejobs in Wetteren

Meer informatie

Goed betaalde studentenjob? Word salespromotor bij Pepperminds in Gent in Gand

Top Job

Rejoignez-nous pour participer à I‘amélioration du service de Post

YouGov
Top Job

Wil je elke week geld verdienen? Join Activate Gent!

Verantwoordelijke marketing en sociale media in Gand

Join Activate Gent voor een leuke & goed betaalde studentenjob!

Wil je een goed betaalde studentenjob? Join Activate Gent!

Join Activate Gent voor jouw ideale vakantiejob!

Zin in last-minute vakantie? Join Activate Gent!

Flexibele bijbaan in de zomer? Join Activate Gent!

Zin in last-minute vakantie? Join Activate Gent!